Tenisul este unul dintre sporturile vedetă din oferta agenției de pariuri online NetBet. Zilnic, pe platforma noastră vei găsi zeci de evenimente din sportul alb. Pre-meci sau Live, la NetBet găsești cele mai mari cote pe tenis din piață, iar cele mai multe dintre acestea sunt obiectul unor promoții fantastice care te ajută să obții profit.

Pariuri pe tenis

Cum plasezi pariuri pe tenis la NetBet

Interfața NetBet Pariuri Sportive este una intuitivă și permite operațiuni foarte rapide și sigure. Pentru a plasa pariuri pe tenis, după ce accesezi contul tău NetBet, trebuie doar să intri în secțiunea Pariuri Tenis, să alegi evenimentul sportiv și selecția câștigătoare. Un click pe cea din urmă și aceasta va fi adăugată pe biletul de pariuri. Poți plasa un bilet single sau, adăugând în mod similar alte selecții, un bilet Combi sau în Sistem. Biletul va fi finalizat după ce selectezi miza plasată și dai click pe butonul verde „Pariază”.

Ce pariuri pe meciuri de tenis sunt disponibile la NetBet

Crezi că un sportiv va câștiga un anumit turneu de Grand Slam? Nu trebuie să aștepți să înceapă competiția pentru a paria pe victoria acestuia. Selectând competiția din oferta de Pariuri Tenis vei putea plasa un pariu ante-post pe victoria acestuia la o cotă care să te avantajeze.

Ofertele de pariuri pre-meci pe tenis au, în general, în jur de 30 de piețe de pariere, dar pentru turneele de Grand Slam, Premier Mandatory, ATP 1000 sau Premier 5 numărul de piețe de pariere este suplimentat. Vei găsi pariuri pe meci, seturi, game-uri, dar și pariuri speciale.

Meciurile de tenis se pretează excelent pentru pariuri Live. La NetBet poți paria cu ușurință pe aceste evenimente, atât de pe desktop, cât și de pe dispozitive mobile. Platforma de Live Betting NetBet este una stabilă și rapidă și îți oferă oportunitatea de a paria pe puncte sau pe scorul în game. Pentru o experiență cât mai dinamică, vei beneficia de statistici actualizate, dar și de transmisiuni Live prin NetBet TV, un serviciu de streaming oferit gratuit.

Cele mai frecvente selecții de pariuri sportive pe tenis

Ca în orice alt sport, cele mai populare pariuri sunt cele pe „Câștigător Final”. Ele sunt foarte profitabile atunci când se întrec sportivi de valori apropiate. Dar unul dintre ei afișează o formă de moment mai bună. Unele dintre cele mai bune cote se obțin pentru pariurile pe „Câștigător competiție”. 

Cum foarte multe meciuri de tenis sunt dezechilibrate, iar pariurile pe câștigător nu au valoare, mulți jucători optează pe pariurile pe handicap asiatic sau european sau pe pariuri de tip Over/Under (Peste/Sub).

Cei care urmăresc meciurile de tenis preferă pariurile Live, când poți miza pe câștigătorul următorului punct, al game-ului în desfășurare, al setului. Dacă ești atent, poți profita de anumite situații în meci. Să presupunem că sârbul Djokovic întâlnește un jucător mai slab clasat și este condus cu 40-0 pe propriul serviciu. Un pariu pe „Djokovic câștigă game-ul” va avea o cotă foarte bună.

Cele mai profitabile turnee de tenis pentru pariori

Atât la masculin, cât și la feminin, cele mai importante turnee sunt cele de Grand Slam: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open. Pariorii așteaptă cu nerăbdare aceste întreceri deoarece au posibilitatea să plaseze pariuri antepost pe câștigător sau pe locul ocupat de un jucător la finalul întrecerii. Meciurile la aceste turnee sunt mai echilibrate, dar tot aici se petrec cele mai mari surprize. 

Turneele Campionilor sunt alte întreceri al căror format poate aduce profit pariorilor. Aici meciurile sunt foarte echilibrate, iar cotele pe anumite piețe sunt mai mari. Urmărite cu atenție, ele pot fi foarte profitabile pentru cei care pariază live.