FCSB, echipă cu o situație neclară în ceea ce privește antrenorii, joacă duminică la FC Hermannstadt acasă, într-un meci din cadrul rundei 22 din Liga 1. Suporterii care joacă la pariuri sportive au de ce să fie entuziasmați.

FCSB

Peste 20 de antrenori în ultimii 13 ani

Acesta este debutul în noul an pentru ambele echipe. Liga 1 revine vineri, cu meciul dintre ”U” Cluj și FC Voluntari. Apoi se vor disputa, pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică următoarele meciuri: FC Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe, CS Mioveni – Petrolul Ploiești, FC Botoșani – Universitatea Craiova, U Craiova 1948 – UTA Arad și FC Hermannstadt – FCSB.

Echipa roș-albastră a trecut în ultimii ani prin schimbări majore, decizii impulsive și reușite care au făcut deliciul suporterilor. Cele mai multe schimbări s-au produs la nivelul băncii tehnice, unde au trecut mai mulți antrenori până în prezent.

Numai în ultimii 13 ani, patronul Gigi Becali a decis numirea unor nume mari în fotbalul românesc, dar și a unor tehnicieni aflați la început de drum.  Peste 20 de antrenori și-au pus amprenta asupra echipei și, în prezent, s-a ajuns la o situație care poate fi explicată cu greu.

Nume precum Victor Pițurcă, Cosmin Olăroiu, Laurențiu Reghecampf, Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Sorin Cârțu, Mihai Stoichiță, Bogdan Andone, Bogdan Vintilă și Toni Petrea au fost trecute pe lista antrenorilor care au trecut pe la FCSB în ultimii ani, unii cu două sau trei mandate.

În ciuda schimbărilor dese, FCSB a reușit să ajungă de mai multe ori în grupele competițiilor europene și să producă surprize, de exemplu meciul cu Chelsea, din 2013, câștigat de roș-albaștri cu 1-0. În sezonul trecut, FCSB a jucat în grupele Conference League, unde a întâlnit West Ham, dar nu a reușit să treacă mai departe.

Acum, formația roș-albastră întâmpină o situație care îi face pe mulți să fie confuzi. Cel care pregătește antrenamentele este Mihai Pintilii, dar cel care dirijează echipa de pe banca tehnică în timpul meciurilor oficiale este Leo Strizu. Toate acestea pentru că primul nu are licență pro, în timp ce al doilea are.

Cote pentru FC Hermannstadt – FCSB

Jucătorii la pariuri sportive online beneficiază de cote interesante pentru meciul de duminică seara dintre FC Hermannstadt și FCSB. Astfel, pentru victoria gazdelor se înregistrează o cotă de 3.63, iar oaspeții o cotă de 2.04. Un egal aduce o cotă de 3.52.

FCSB se află în acest moment pe poziția a 3-a în clasament, având șanse importante pentru a se lupta la titlu. Suporterii și conducerea speră că 2023 va fi un an norocos și echipa va deveni campioana României, dar până atunci mai este un drum lung, cu multe meciuri tari de urmărit.