„Primăvara europeană” aduce meciuri foarte tari în Liga Campionilor pentru suporterii jucători la pariuri online. În returul optimilor, Chelsea o întâlnește pe Borussia Dortmund, iar Benfica se duelează cu Club Brugge. Ambele meciuri se joacă marți, 7 martie, de la ora 22:00.

Liga Campionilor

Primăvara aduce spectacolul fotbalistic în Liga Campionilor

Dortmund se bucură de un avantaj minim, după ce a învins în tur cu scorul de 1-0, în timp ce londonezii nu par să arate stabilitate nici acasă, în campionatul intern, nici în Liga Campionilor. Chelsea se află pe locul 10 în Premier League, fiind depășită de echipe precum Brentford și Brigton.

De asemenea, Chelsea, câștigătoarea UCL în 2021, are și un bilanț negativ în ceea ce privește ultimele 5 meciuri jucate. Echipa din centrul Londrei a adunat doar o victorie, două înfrângeri și două remize, ceea ce dă mari emoții fanilor cu privire la ce urmează să se întâmple pe teren în Liga Campionilor.

Dortmund se află într-o situație mai bună acasă. Cu 5 victorii în ultimele 5 meciuri, nemții se află la egalitate de puncte cu marea rivală Bayern Munchen și ocupă locul secund în clasamentul Bundesligii.

Formația engleză suferă în aceste momente și din cauza unor accidentări, printre jucătorii importanți care sunt indisponibili numărându-se Armando Broja, Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta și Thiago Silva. Pe lângă aceștia, Mason Mount nu se va afla nici el pe teren, fiind suspendat din cauza unui cumul de cartonașe. În formula de start ar putea fi folosiți Kepa, Fofana, Sterling, Havertz și Felix.

Tehnicianul nemților, Edin Terzic, pare că pune la cale o echipă care are ca obiectiv nu numai câștigarea titlului în Bundesliga, ci și dominarea în fotbalul european, mizând pe jucători tineri precum Jude Bellingham și Karim Adeyemi, pe lângă alți fotbaliști experimentați, precum Marco Reus și Emre Can.

În ceea ce privește duelul dintre Benfica și Club Brugge, lucrurile stau mult mai simplu, portughezii având șanse mari de a trece mai departe în următoarea fază a competiției. Cu un avantaj de 2-0, după victoria clară din tur, echipa antrenată de Roger Schmidt are, poate, unul dintre cele mai ușoare meciuri din faza optimilor a Ligii Campionilor. Cu moralul ridicat, Benfica defilează în Liga Portugal, având o diferență de 12 puncte față de echipa clasată pe locul secund, FC Porto. Club Brugge se află pe locul 4 în clasament în prima ligă belgiană, cu șanse mici la titlu.

Pariuri tari în Liga Campionilor pe NetBet

Chiar dacă fluierul de start nu a fost dat încă, avem promisiunea unui duel interesant, cu Graham Potter și Chelsea care încercă să răstoarne rezultatul din tur… dar reprezintă acest lucru o misiune imposibilă?

MECI COTE
1 X 2
CHELSEA – BORUSSIA DORTMUND 1.85 3.69 4.10
BENFICA – CLUB BRUGGE 1.39 4.80 7.80