Bayern Munchen și PSG se întâlnesc, miercuri 08.03.2023, de la ora 22:00, în faza optimilor din Liga Campionilor, după ce în tur echipa franceză a pierdut în fața bavarezilor cu scorul de 1-0. De asemenea, de la aceeași oră, Tottenham se duelează cu AC Milan. Suporterii jucători la pariuri online pot regăsi meciurile în oferta NetBet.

Liga Campionilor

Bayern și AC Milan au câștigat în meciurile din turul optimilor UCL

Bayern este lider la zi în Bundesliga, cu 49 de puncte, și este pe cale să elimine PSG din cea mai prestigioasă competiție europeană, având ca obiectiv repetarea performanței de acum trei ani, când a reușit să câștige titlul în Bundesliga, Liga Campionilor și Supercupa Europei.

PSG se zbate de mai mulți ani să își adjudece marele trofeu al Ligii Campionilor, însă fără succes, în ciuda faptului că echipa parizienilor are în componență cele mai mari nume din fotbalul european, Leo Messi și Kylian Mbappe.

Leo Messi, devenit campion mondial în 2022 cu Argentina, susține că formația de club la care joacă este capabilă să răstoarne rezultatul din tur și să avanseze în competiție.

„Suntem capabili să eliminăm Bayern din Liga Campionilor. O să fie un meci foarte dificil care va fi decis de micile detalii. Să câștigi pe acest stadion (Allianz Arena) este un lucru foarte greu de realizat, dar suntem bine pregătiți să întoarcem situația în favoarea noastră. Mergem la Munich cu acest scop!”, a transmis marele fotbalist, ajuns la 36 de ani.

De notat este că PSG suferă și de această dată din cauza absențelor importante. Lucas Hernandez, Noussair Mazraoui, Neymar, Presnel Kimpembe și Renato Sanchez sunt accidentați. Cel mai probabil, Christophe Galtier îi va trimite în teren, printre alții, pe Donnarumma, Pereira, Verratti, Ramos, Mendes, Messi și Mbappe.

Julian Nagelsmann este pregătit să apere rezultatul din tur cu staruri precum Stanisic, De Ligt, Coma, Kimmich, Goretzka, Davies și Sane.

În celălalt meci al serii, Tottenham o întâlnește pe AC Milan, la Londra. După o înfrângere în tur în fața formației italiene, scor 0-1, echipa lui Antonio Conte se află acum nevoită să răstoarne scorul. Misiunea pare foarte dificilă, în ciuda faptului că staruri precum Ivan Perisic, Heung-min Son și Harry Kane vor fi trimiși pe teren să lupte contra lui Olivier Giroud, Rafael Leao și Theo Hernandez. Locul românului Ciprian Tătărușanu, în poarta milanezilor, este luat de Mike Maignan.

Oferta NetBet pentru Bayern – PSG și Tottenham – AC Milan, din Liga Campionilor

Două meciuri dificile care cu siguranță vor fi plăcute pentru suporterii celor patru echipe implicate. Pentru acestea, ai mai jos oferta NetBet de pariere. Ești gata să pariezi starurile din Liga Campionilor?

MECI COTE
1 X 2
BAYERN – PSG 1.81 4.40 3.62
TOTTENHAM – AC MILAN 1.92 3.53 3.99

*Cotele pot varia.