Finalul sezonului 2022/2023 aduce multe momente culminante, emoții puternice și suspans pentru fani și jucători la pariuri online. Este și cazul finalei FA Cup, din Anglia, care se va desfășura între Manchester City și Manchester United.

Finala FA Cup: Manchester City – Manchester United

Manchester City și Manchester United, cele două rivale din orașul aflat în vestul Angliei, se luptă pe obținerea unuia dintre cele mai prestigioase trofee din lume. Ambele echipe au împărțit fanii din Manchester în două, iar timp de peste 120 de ani cele două s-au luptat pentru supremația în oraș.

Formația antrenată de Pep Guardiola vine după un sezon foarte bun și o calificare în finala Ligii Campionilor, care urmează să se desfășoare pe 10 iunie la Istanbul. Acolo, City o va întâlni pe Inter Milano.

Sfârșitul sezonului i-a surprins pe jucătorii lui Manchester City într-o ipostază rară, dar foarte fericită. Aceștia pot câștiga campionatul, Liga Campionilor și FA Cup, iar fotbalul prestat de jucători îi încântă pe fanii cetățenilor.

„Nu au de ce să se teamă de noi! Suntem vecini, iar vecinii se poartă frumos între ei”, a spus ironic antrenorul Pep Guardiola înainte de duelul cu cealaltă mare echipă din oraș, Manchester Untied.

După un început de sezon slab și afectată de scandalul plecării lui Cristiano Ronaldo, Manchester United a reușit să se redreseze și să câștige cât de mult se poate pe plan intern și extern. În Europa League, lucrurile nu au stat exact cum și-au dorit conducătorii echipei de pe Old Trafford, fiind eliminată de Sevilla.

Ajunsă pe locul 4, care o trimite în Liga Campionilor, formația antrenată de Erik Ten Hag își dorește să obțină singurul trofeu din acest sezon. „O să dăm totul pe teren, dar mai mult de 100% nu avem cum să dăm. Vrem să câștigăm în finala cu Manchester City. Ei au o echipă grozavă, dar și noi avem la fel”, a transmis tehnicianul lui Manchester United.

Ce pariuri găsești pe NetBet pentru finala FA Cup

Pe NetBet poți găsi o mulțime de pariuri pentru finala FA Cup dintre Manchester City și Manchester United. Lista completă a pariurilor o găsești AICI. Tu ce alegi?

MECI COTE
1 x 2
Manchester City – Manchester Untied 1.50 4.50 5.50