Bilete castigatoare

I-am dat 10 lei cadou și el a câștigat aproape 30.000! Bilet incredibil prins de un parior NetBet!

vlad-castigator-cota-2992

Vlad C. este un foarte fericit parior român. De ziua națională, Vlad a primit cadou un freebet de 10 lei și cu el și-a încercat norocul, pariind pe un combi cu 10 meciuri alese fără să stea prea mult pe gânduri. Cota finală? 2992. Nimic ciudat până aici. Cam toți care au jucat la pariuri vreodată au jucat și un bilet fantastic. Diferența este că lui Vlad chiar i-a ieșit!

Freebetul lui s-a transformat în câteva ore într-un premiu de aproape 30.000 de lei. Nu e rău pentru un bilet de 10 lei, și aceia veniți dintr-un freebet cadou.

Vlad a aflat că a câștigat abia la câteva zile după marele succes. Pariorul a acceptat cu drag să ne acorde un scurt interviu, pe care îl regăsiți mai jos, alături de combinația care i-a adus succesul.

bilet-cota-2992

NetBet: Felicitări! Aţi avut 10 meciuri pe bilet şi o cotă greu de atins de 2992. Cum aţi gândit biletul câştigător?
Vlad: Biletul a fost gândit pe loc, aș putea spune că a fost chiar noroc chior 🙂 Am selectat nici mai mult nici mai puțin de 10 meciuri și am pariat pe favorită în functie de cota oferită de NetBet. Nu am verificat clasamentele sau meciurile directe pentru nici una din selecții. A fost pur și simplu noroc 🙂
Unde eraţi şi cum aţi aflat că aţi câştigat de 2992 de ori suma pariată?
Eram în vizită la fratele meu când am aflat vestea cea mare. A fost greu de crezut și bucuria a fost pe măsură.
De ce aţi ales să plasaţi biletul la NetBet şi ce vă place la site-ul nostru?
Am ales sa plasez biletul la NetBet pentru că acel freebet oferit de dumneavoastră mi-a atras atenția. Nu suma freebet-ului, ci metoda cum l-ați acordat pentru 1 decembrie 🙂 Am zis „hai sa îmi încerc norocul”.
De cât timp pariaţi şi care este marele dumneavoastră vis ca parior?

Pariez de foarte mult timp. Sunt unul dintre pariorii care fac responsabil acest lucru, îmi țin o evidență clară a tuturor sumelor jucate și câștigate, și evident o balanță a profitului. Din fericire pentru mine este profit 🙂 Visul meu ca parior este evident… mi-aș dori să pot trăi din câștigurile de la pariuri sportive, dar sunt foarte conștient că este aproape imposibil, având în vedere că, totuși, sunt jocuri de noroc…
Ce sfat le-aţi da pariorilor care aşteaptă marele câştig?

Sfatul meu pentru cei care așteaptă marele câștig: Nu așteptați marele câștig. Va veni când vă așteptați mai puțin! Pariați responsabil! Niciodată nu vă gândiți că trebuie să recuperați banii investiți într-un pariu pierdut… nu veți face altceva decât să pierdeți și mai mulți bani!

Felicitări încă o dată, mult succes în continuare!

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.