horoscop-2

Sărbătorile s-au dus, rezoluțiile lui 2017 s-au stabilit, direcțiile s-au decis. Este momentul să punem în aplicare marile planuri și idei, mai ales că astrele ne alimentează energiile și ne motivează în acțiunile curente.

Berbec

Flerul tău proverbial este la un nivel maxim în aceste zile. Deciziile grele par simple și naturale, intuiești rapid și sigur evenimente și rezultate, iar la pariuri asta se poate traduce în câștiguri frumoase.

Nota norocului: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa Spaniei

Taur

Încrederea în forțele proprii este maximă, dar linia dintre realitate și supraevaluare este foarte subțire. Ai grijă, nu lua decizii superficiale și nu forța nota.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Ligue 1

Gemeni

Până miercuri ai parte de liniște – prea multă liniște – în plan financiar, așa că nu te hazarda în pariuri riscante. De joi, odată cu prima lună plină a anului, norocul se reaprinde. Și încă cum!

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Cupa Africii

Rac

Săptămâna aceasta nu pare predispusă marilor câștiguri, dar este perfectă pentru testarea și reglarea unor strategii de pariuri la care te gândeai de multă vreme.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: ATP și WTA Sidney

Leu

Anul nou pare să fi concentrat toate forțele financiare în zodia ta pentru câteva zile. Sunt toate șansele să fi găsit deja resursele și veniturile necesare pentru planurile tale, dar e bine de știut că și săptămâna asta încă mai are „gloanțe”.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League

Fecioară

Cu norocosul Jupiter în casa banilor, săptămâna aceasta are potențial să devină una legendară. Poți să profiți pe moment, sau poți să pui bazele unui sistem pe termen lung, care să se autoîntrețină.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga

Balanță

Presiunea financiară din ultimele săptămâni se risipește. Cu puțină intuiție și gândire limpede, ai putea profita, dar cel mai bine ar fi să mergi săptămâna asta pe cote sigure.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: NBA

Scorpion

Ai început un an bun profesional, dar nu înseamnă că norocul este garantat. Din contră, va trebui să îți creezi propriile oportunități. Partea bună? Ceea ce pe alții îi dărâmă pe tine te motivează.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A

Săgetător

Este momentul să încasezi ce ți se cuvine, pentru că îți vei atinge ținta. Luna plină de joi va deschide noi șanse de câștig și în weekend toate vor converge spre bunăstarea ta personală.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga

Capricorn

Va fi greu să îți stăpânești pornirea de despicare a firului în patru, mai ales că Luna își va face mendrele și te va vrăji cu tot felul de umbre și lucruri ascunse de descoperit. Vei supra-analiza totul și riști să pierzi încrederea în tine.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: NHL

Vărsător

Venus te ajută să îți recapeți încrederea în forțele proprii și planurile tale îndrăznețe prind rapid formă. Vei culege roadele abia peste câteva luni, când vei reuși să reglezi noile strategii de pariuri, dar nu vei avea dezamăgiri.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League

Pești

Ești în liniștea dinaintea furtunii, în așteptarea lui Marte, care se va întoarce pe final de ianuarie în zodia ta. Va veni o agitată perioadă care poate să aducă și câștiguri masive, dar trebuie să te pregătești. Cum? Amintește-ți ce strategii câștigătoare ai avut în trecut și joacă de acum numai pe ce îți aduce profit.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.