Oportunitățile și posibilitățile sunt acolo pentru toată lumea, dar drumul spre succes diferă pentru fiecare zodie în parte. Află ce îți rezervă astrele pentru a ști cum să abordezi toată săptămâna asta.

Berbec

În ultimele zile ai consumat multă energie și îți refaci rezervele până miercuri, când Mercur începe să își facă din nou simțită prezența. Vei avea motivație mărită, creativitate maximă și intuiție pe măsură, lucruri necesare pentru orice parior de succes.

Nota norocului: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, Bundesliga

Taur

Te așteaptă o săptămână bună pentru clarificarea planurilor pe termen lung și pentru a stabili direcția generală a vieții. Atenția ți se schimbă în weekend datorită unei eclipse de lună, și vei găsi câteva pariuri extrem de interesante pe care să mizezi cu un oarecare succes.

Noroc: 🍀🍀

Competiții favorabile: La Liga, FED Cup

Gemeni

Începi săptămâna cu energii depline, dar te concentrezi doar pe anumite aspecte. Atenție să nu îți scape printre degete oportunități frumoase, mai ales că de mult nu ai mai avut zile cu atâta potențial.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, Premier League

Rac

Îți recapeți energia în primele zile ale săptămânii, iar în weekend ai ocazia să încasezi ce ți se cuvine. Încrederea în sine va crește și ea treptat, ceea ce te va face să te bucuri de câteva zile relaxante și frumoase pe care să le ții minte tot anul.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Turnee de tenis, Liga 1

Leu

Simți că trebuie să întorci foaia, să schimbi ceva, să acționezi. Determinarea nu vine însă și cu viziune la pachet și nu-i o combinație fericită pentru pariuri. Ar fi bine să te consulți cu prietenii și să faci schimb de informații înainte de a alege să pariezi.

Noroc: 🍀

Competiții favorabile: Ligue 1, Cupa Spaniei

Fecioară

Motivația și atenția sunt la niveluri maxime în aceste zile și ar fi bine să fructifici posibilitățile care se întrezăresc. Contrar așteptărilor, vineri aduce o eclipsă de lună și o intersecție între Venus și Mercur. Ar putea fi ziua norocului chior, cu o condiție: să nu uiți că omul își face norocul cu mâna sa.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Liga 1, Bundesliga

Balanță

Când toată lumea fierbe în jurul tău, reușești să îți menții calmul și să vezi limpede spre ce te îndrepți, ce ai de făcut. Și cum la pariuri este ca în viață, convingerile tale te vor ajuta să îți croiești drumul spre succes.

Noroc: 🍀🍀🍀🍀

Competiții favorabile: FED Cup, La Liga

Scorpion

Sunt câteva probleme care te preocupă în mod deosebit în aceste zile și îți captează toată atenția. Norocul este pe plan secund, așa că poate nu ar fi rău să încerci o schimbare de perspectivă, să te orientezi către pariuri noi, competiții noi.

Noroc: 🍀

Competiții favorabile: NBA, NHL

Săgetător

În prima parte a săptămânii te implici în tot felul de activități și consumi multă energie, dar pe măsură ce se apropie weekendul vei începe să vezi imagini de ansamblu. Asta te va ajuta și la pariuri, unde vei putea regăsi calea spre succes.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, La Liga

Capricorn

Nu ai apucat să te refaci după eforturile recente depuse în mai multe direcții și micile activități de zi cu zi te epuizează peste măsură. Oboseala nu îți va fi de folos nici la pariuri, așa că nu te hazarda prea mult. Vor veni și vremuri mai bune.

Noroc: 🍀

Competiții favorabile: turnee de tenis

Vărsător

Cu Mercur în semnul tău zodiacal, creativitatea ta este la un nivel maxim și ai tot felul de idei sau planuri. Dacă de obicei este o informație bună, la pariuri este bine să testezi orice tactică înainte de a o adopta cu brațele deschise.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Premier League, Cupa Germaniei

Pești

Te așteaptă o săptămână plină de evenimente interesante și de activități captivante, dar te vei simți ca peștele în apă. Spre weekend s-ar putea să te confrunți cu o serie de decizii grele, dar vei găsi inspirația să alegi mereu partea mai bună.

Noroc: 🍀🍀🍀

Competiții favorabile: Serie A, La Liga

 

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

*Horoscopul Pariorilor nu poartă un titlu de adevăr absolut și obligatoriu, ci este un articol postat în scop distractiv.