Care este visul oricărui parior? Să aibă o cotă bombă pentru un pariu cât mai sigur. Până acum, războiul cotelor s-a dat la zecimi, sutimi, uneori chiar la miimi. Dar în următoarele zile nu este valabil și la NetBet, unde se oferă din partea casei o cotă de 10,00 pentru aproape ORICE pariu! Tu alegi pariul dorit, iar NetBet îți oferă pe el cotă de 10.

Oferta este limitată și valabilă numai în perioada 6-13 iunie 2017. Cota 10,00 este la dispoziția tuturor celor care deschid un cont și plasează primul pariu pe site, folosind codul bonus COTAMEA în timpul înregistrării.

Uite ce trebuie să faci pas cu pas pentru a prinde COTA 10 la NetBet:

  1. Accesezi pagina promoțională și apeși butonul „PARIAZĂ ACUM”.
  2. Completezi formularul de înregistrare și, la pasul „Bonus”, introduci codul „COTAMEA”. Este foarte important să folosești acest cod la înregistrare, altfel nu poți primi cota 10,00.
  3. După ce te-ai înregistrat, te autentifici folosind numele de utilizator și parola NetBet, apoi efectuezi un depozit de 50 de lei în contul tău.
  4. Din oferta de pariuri disponibilă, alegi orice pariu care să aibă o cotă de 1,10 sau mai mult și pariază FIX 50 de lei pe acel bilet simplu.
  5. Dacă pariul tău este câștigător, primești pe loc câștigul la cota normală, iar  în termen de 48 de ore NetBet îți creditează diferența până la cota 10,00.

De exemplu, pariezi 50 de lei pe cotă 1,10. Deci vei primi cash 55 de lei când câștigi pariul, iar restul de bani până la cotă 10, adică 500-55=445 lei, vor fi creditați în contul tău sub formă de bonus în termen de 48 de ore.

Dacă îți faci puțin calculele, poți considera că ai un bonus de până la 900% la primul pariu. Câștigurile promoționale vor fi plătite sub formă de bonus, în termen de 48 de ore de la înregistrarea pariului. Banii bonus astfel creditați au o condiție de rulaj de 6x, la cotă minimă de 1,6. Pariorii care cunosc cât de cât bonusurile de la pariuri online vor ști că această condiție este foarte avantajoasă în comparație cu alte platforme care practică rulaj chiar și de 10x la cote de 2,00!

Uite și o listă generală cu ce nu se acceptă în promoție:

  • pariuri cu cotă sub 1,10;
  • pariuri cu miză diferită de 50 de lei;
  • pariuri tip sistem sau combi;
  • dacă dai cashout se anulează promoția;
  • conturi care nu sunt la primul pariu pe NetBet.

Toți termenii și condițiile se găsesc pe pagina promoțională.

Exemple de pariuri care se califică în promoție, în oferta NetBet.ro curentă:

  • Germania să marcheze minim un gol în amicalul cu Danemarca – cotă 1,12 (în data de 6 iunie 2017)
  • Victorie Muntenegru în meciul cu Armenia – cotă 1,58 (în data de 10 iunie 2017)
  • Victorie Ungaria în meciul cu Andorra – cotă 1,10 (în data de 9 iunie 2017)

Evident, poți alege orice altă cotă din oferta generală NetBet, atâta timp cât respectă termenii promoției. Mult succes în #CotaMeaNetBet!