Luna noiembrie a fost o lună foarte profitabilă pentru jucătorii NetBet de casino online și în mod special pentru utilizatoarea Beafau. Aceasta a dat lovitura pe 23 noiembrie, când a câștigat cel mai mare jackpot EGT. La momentul câștigului jackpotul valora  356.142,15 lei – o suma frumușică!

Castigatoarea Jackpotului EGT

Cu câștigul nu știu încă ce o sa fac… probabil o să îl pun deoparte!

Beafau ne-a mai spus că a început să joace în urmă cu câteva luni în cazinoul nostru, dar și că, în trecut, a mai jucat și s-a mai bucurat de câștiguri mari.

Câștigul ei vine la scurt timp după ce s-a acordat jackpotul de inimă roșie, al doilea ca valoare. Câștigătorul de atunci a încasat 78.000 lei.

Ce este un Jackpot EGT de Inimă Neagră?

Jackpotul de inimă neagră este cel mai mare dintre cele 4 jackpoturi din runda specială Jackpot Cards. Este o rundă de joc bonus prezentă în jocurile furnizorului EGT. Acesta se declanșează aleatoriu din jocul de bază și se prezintă ca un ecran cu 12 cărți cu fața în jos. Când acestea se întorc, jucătorul devine câștigătorul valorii acumulate a nivelului jackpotului corespunzător. Cele 4 nivele sunt: inimă neagră, inimă roșie, romb și treflă. Poți câștiga orice nivel cu orice pariu, dar, cu toate acestea, cu cât sunt mai mari mizele, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga jackpotul de inimă neagră, cel mai valoros dintre cele 4. Acest jackpot a fost câștigat de 144 ori în cazinoul nostru, iar cea mai mare sumă câștigată a fost de circa 435.000 de lei.

Jackpot la orice spin în cazinoul NetBet

Pe NetBet nu doar jackpoturile EGT aduc câștiguri considerabile ci și Jolly Jackpotul nostru global. Are 3 niveluri (Bronze, Silver și Gold) și poate fi declanșat în orice rundă, la orice joc din cazino. Valoarea crește progresiv pe baza activității jucătorilor și este finanțat în totalitate de către NetBet.

 

Consultă secțiunea Jackpot de pe NetBet Cazino, află cât valorează Jolly Jackpotul acum și descoperă toate jocurile cu jackpoturi fierbinți!