Luna iunie va rămâne întipărită în sufletul unui jucător NetBet. La 53 de ani, domnul Iordache a reușit să dea lovitura și a încasat 503.324,09 lei pe platforma noastră de casino online, după ce prins jackpotul de inimă neagră la jocurile EGT.

Era într-o zi de vineri când acesta a deschis jocul Flaming Hot, un slot palpitant cu 40 de linii care nu te lasă să te plictisești. Și a mai durat puțin până când pe ecran a prins runda specială Jackpot Cards. Ca toată lumea, s-a bucurat și a încercat să facă alegerile cele mai inspirate pentru a întoarce pe față cele trei dame de inimă neagră. Și tactica lui a reușit! Într-un minut, a reușit să ia fabuloasa sumă pusă în joc. A fost primul jackpot NetBet EGT care să treacă de jumătate de milion de lei!

La câteva zile distanță, fericitul câștigător ne-a răspuns la câteva întrebări. Iată interviul.

“Îmi place suspansul și emoția”

Vă rugăm să vă prezentați.

Mă numesc Constantin Iordache, am vârsta de 53 de ani, sunt căsătorit și am doi copii. Și sunt fericitul câștigător al jackpotului de pe platforma dumneavoastră.

De când jucați jocuri ca la aparate?

Sunt jucător de jocuri de noroc de aproximativ 10 ani, dar nu am reușit niciodată să câștig un premiu atât de substanțial. Pe platforma NetBet am început să joc acum 3 luni și jumătate, în perioada pandemiei.

Ce vă place pe NetBet?

Îmi place suspansul și emoția de a fi un posibil câștigător. Nu am niciun joc preferat, dar acum pot spune că prefer Flaming Hot 40, pentru că este jocul la care am câștigat.

Ce reacție ați avut când ați câștigat marele jackpot?

Prima reacție a fost cea de șoc, pentru că nu îmi venea să cred că am reușit să ghicesc toate cele 3 inimi negre de la Jackpot Cards.

Ce sfat aveți pentru alți jucători?

Sfatul meu este acela că NetBet este o platformă serioasă, corectă și de încredere. Și nu în ultimul rând, le sugerez să joace responsabil și să aibă încredere că or să câștige ca și mine.

Mulțumesc frumos!

_____________________

Jackpoturile EGT se câștigă cu orice miză

De ce sunt așa de populare jackpoturile EGT? Spre deosebire de alte jackpoturi disponibile în cazinouri, poți câștiga cel mai mare jackpot jucând la mize mici și foarte mici. Miza trebuie doar să fie în intervalul eligibil stabilit de operator. De exemplu, pe NetBet, acest interval este între 0,10 lei și 5.000 de lei per rotire.

Jackpoturile EGT sunt de 4 valori distincte, corespunzătoare fiecărei suite dintr-un pachet de cărți. De la mic la mare, jackpoturile se ordonează astfel: cel de treflă, cel de caro, cel de cupă și cel de pică.

Jackpoturile EGT sunt progresive. Adică din fiecare rotire jucată în NetBet la un joc EGT, o parte din miză intră în jackpoturi. Astfel, acestea pot să atingă valori foarte mari, chiar dacă se declanșează frecvent.