NetBet Blog Romania

Messi – cât de bine îl cunoști? [test]

După cum bine este știut, Messi a devenit de-a lungul timpului mai mult decât un fotbalist – este o adevărată legendă vie a fotbalului. De la recordurile sale, până la fapte și întâmplări care l-au făcut faimos, un fan adevărat Lionel Messi le cunoaște pe toate deja.

Tu ești un fan adevărat? Cât de multe știi despre Messi? De la recorduri, până la întâmplări pe care doar adevărații susținători le știu, pe toate le vei regăsi în acest test. Dacă ești pregătit, e cazul să începem!


S-ar putea să îți placă și:

Test despre Liga Campionilor

Test despre El Clasico

Test despre Maradona

Test despre Cristiano Ronaldo


Iar dacă ți-a plăcut să petreci timp rezolvând acest test, dar mai ales rezultatul, distribuie-l în rețelele tale sociale! 🙂

*Statisticile și datele din test sunt actualizate în decembrie 2020.

Despre sportiv

Lionel Messi este unul dintre cei mai buni fotbaliști din prezent. Tacticile sale de joc sunt adesea comparate cu cele ale lui Madarona. Născut în Rosario, Argentina, pe 24 iunie 1987, Messi a început să joace fotbal încă de la vârsta de 5 ani. El a fost cooptat în echipa Grandiolli, care era antrenată chiar de tatăl său. Împrejurările l-au adus în atenția lui Carles Rexach, directorul sportiv al Barcelonei, iar restul e istorie. Lionel Messi este un fotablist pe cât de talentat, pe atât de iubit de fanii săi.

Exit mobile version