În fiecare an, prin această perioadă, apar primele cireșe cu prețuri exagerate și, împreună cu ele, glumițele pe acest subiect. Cireșele devin noua monedă de schimb, evident mai valoroasă decât leul, euro sau dolarul. Se fac trocuri de bolizi de lux pe un kil de cireșe și tot așa, rețelele de socializare și aplicațiile de mesagerie se umplu de bancuri, meme și glume pe seama prețului cireșelor. Aici, la NetBet, am decis să ne alăturăm trendului și să vă prezentăm în rândurile ce urmează genul nostru de cireșe. Mai precis, cele mai valoroase cireșe din jocurile celui mai iubit furnizor de sloturi din România, EGT. Dar, ca să alcătuim un top de sloturi EGT în care cireșele plătesc bine, haideți să trecem mai întâi în revistă sloturile EGT în care cireșele plătesc cel mai prost.

Sloturi EGT în care cireșele acordă plăți nesemnificative

Fără dubiu, codașul listei noastre, este jocul 30 Spicy Fruits, care pentru o combinație câștigătoare formată din 5 cireșe, la miza minimă de 0,3 lei acordă nici mai mult nici mai puțin de 0,15 lei. Adică 0,5x miza plasată. Wow! Creatorii acestui joc chiar nu au luat în considerare ce poți face cu 5 cireșe în luna mai în România. Sunt practic la reducere.

30 Spicy Fruits e urmat în top de: Caramel Hot, 5 Juggle Fruits, More Dice & Roll, Hot & Cash, 20 Hot Blast, 40 Hot & Cash. Toate aceste jocuri, la mize minime, acordă câștiguri derizorii, de sub 1 leu.

Top 5 sloturi EGT în care cireșele plătesc bine

Acum că am lămurit care EGT-uri nu dau importanță cireșelor, putem să continuăm cu jocurile în care cireșele sunt demne de renumele lor.

5 Great Star

În 5 Great Star, cireșele nu doar plătesc bine, dar sunt și singurul simbol care formează combinații câștigătoare atunci când apar doar 2 pe o linie de plată. La o miză de 5 lei, 2 cireșe plătesc 5 lei, 3 plătesc 20 lei, 4 acordă 50 lei, în timp ce 5 cireșe pe o linie de plată valorează 200 lei ca și câștig.

5 Dazzling Hot

Sloturi EGT în care cireșele plătesc cel mai bine

Aceeași situație și în 5 Dazzling Hot. Poți forma o combinație câștigătoare cu doar 2 cireșe pe o linie de plată. Dacă mizezi 5 lei, 2 cireșe plătesc 5 lei, 3 cireșe acordă 20 lei, 4 cireșe sunt 50 lei, în timp ce 5 cireșe plătesc 200 lei.

Extremely Hot

Alt slot EGT cu cireșe în prim plan este Extremely Hot. Și aici poți forma o combinație câștigătoare doar cu 2 cireșe și, mai mult, dacă realizezi un tablou cu cel puțin 3 role plin de cireșe (sau alte fructe) te bucuri de un multiplicator x3 la câștig. 4 role și respectiv toate 5 rolele pline de fructe acordă multiplicator x4 și x5. La o miză de 5 lei, plățile pentru cireșe sunt 5, 20, 50 și 200 lei pentru 2, 3, 4 și 5 cireșe pe o linie activă de plată.

 5 Burning Heart

Sloturi EGT în care cireșele plătesc cel mai bine

Pe locul 4 se regăsește 5 Burning Heart, unul dintre cele mai populare sloturi EGT. Chiar dacă cireșele sunt printre simbolurile care acordă cele mai mici plăți, acestea sunt totuși semnificative. La aceeași miză de 5 lei, 3 cireșe pe o linie de plată acordă 10 lei, 4 cireșe sunt 30 lei și 5 cireșe plătesc 150 lei.

Burning Hot

Ultimul slot din topul nostru, dar nu cel din urmă este Burning Hot. Aici, la o miză de 5 lei, 3, 4 și 5 cireșe plătesc 10, 30 și 100 de lei. Bineînțeles, nu cireșele sunt punctul focal al tabelului de plăți al acestui joc, ci șeptarii. La aceeași miză de 5 lei, 5 dintre aceștia pe o linie de plată acordă instant 3.000 de lei.

 

Acum că știi care sunt cele mai valoroase cireșe din sloturile EGT, poți să te alături și tu trendului!

 

Ți-a plăcut topul nostru? S-ar putea să îți mai placă și:

👉 Sunt șeptarii cu adevărat norocoși?

👉 Cine a inventat păcănelele

👉 Sloturile NetBet preferate îți spun ce destinație ți s-ar potrivi