În cazinoul online NetBet sunt mii de jocuri de la cei mai buni provideri, printre ele regăsim câteva sloturi online fantastice, cu tematică „Alice în țara minunilor”. Așa cum bine știm, opera este o ficțiune, protagonistă fiind Alice, o fetiță ce pătrunde pe un tărâm neobișnuit. În poveste întâlnim și alte personaje ce ne-au rămas întipărite în minte, cum ar fi: Iepurele Alb, Pălărierul Nebun, Pisica de Cheshire, Regina de Inimă-Roșie.

Aceste personaje le regăsim și ca simboluri în cele mai bune 3 sloturi inspirate de faimosul roman scris de Lewis Carroll in 1865.

QUEENIE – un slot cu tematică fantastică

sloturi online fantastice - Queenie

Queenie este un slot oferit de Pragmatic Play, în parteneriat cu Wild Streak Gaming și a fost lansat în martie 2022. Este un joc cu volatilitate mare, având RTP de 94.56%.

Acțiunea are loc pe o grilă de joc 5×3, combinând astfel 243 de moduri de câștig. Are 12 simboluri, cel mai important de amintit, wild-ul, reprezentat de Inimă. De fiecare dată când minim un Wild apare, se poate declanșa funcția „Roată”. O vei vedea în partea de sus a panoului și se va opri pe un premiu aleatoriu: premii în bani (de la 8x la 200x miza totală), multiplicator, wild-uri aleatorii, modul de joc Jackpot sau bonusul cu rotiri gratuite.

Potul cel mare are 4 jackpoturi fixe: Grand, Major, Minor, Mini. În jocul Bonus Jackpot trebuie să găsești 3 cărți identice, câștigul fiind dezvăluit pe spatele acestora. Extra, mai poate apărea cartea Boost, care îți va mări câștigul jackpotului ales cu o suma aleatorie de la 5x la 800x miza totală.

Rundele gratuite pot fi inițiate tot în urma activării roții. Roata este și ea prezentă în timpul rotirilor gratuite, iar aceasta se va declanșa din nou în același fel ca la început. Astfel, poți obține multiple runde succesive de rotiri gratuite. Pentru șanse maxime în aceste sloturi online fantastice, poți alege să cumperi bonusul de Runde Gratuite.

WONDERHEART- magie și fantezie

Wonderheart - sloturi cu Alice în țara Minunilor

EGT Interactive a creat un slot fantezist cu detalii grafice excepționale, care te duc cu mintea în Țara Minunilor. Întâlnim și aici personajele clasice precum Regina Roșie, Alice, Iepurele Alb și Pălărierul Nebun.

Este un joc cu 5 role și 20 linii, format din 12 simboluri. Specialele sunt Wild (Alice), Scatter și un Wild dublu. Simbolul Wild dublu apare doar pe rolele 2,3,4 și 5 valorând cât două wild-uri. Simbolul Scatter apare doar pe rolele 2, 3, 4 și declanșează un bonus cu 7 rotiri gratuite la obținerea a 3 simboluri simultan pe panou. Rotirile gratuite se pot redeclanșa în timpul bonusului. La fel ca la celelalte jocuri EGT, Jackpot Cards poate fi declanșat la orice rotire. Tot ce trebuie să faci este să alegi 3 din cele 12 cărți de joc identice pentru a-ți dezvălui câștigul. Acestea sunt pe patru niveluri: trefla-nivelul 1 (cea mai mică valoare), caro-nivelul 2, cupa-nivelul 3, pica-nivelul 4 (cea mai mare valoare).

Wonderheart este un joc cu volatilitate medie și RTP bun, iar dacă îți surâde norocul poți încerca și funcția gamble – dublaj roșu/negru.

Câștiguri fanstastice în QUEEN OF WONDERLAND MEGAWAYS

Queen Of Wonderland Megaways - sloturi cu câștiguri fantastice

Pătrunde în lumea poveștilor cu acest slot dezvoltat de iSoftBet în noiembrie 2020 și poți câștiga până la 37.500x miza totală la un singur Spin. Cu o grafică excelentă, simboluri cu cărți de joc și personaje din povestea lui Lewis Carol, Queen of Wonderland Megaways este unul dintre cele mai iubite sloturi online fantastice.

Pe o grilă de 6×7, slotul are o volatilitate foarte ridicata și un RTP peste medie, de 96.03%. În ordine crescătoare, întâlnim simboluri cu cărți de joc și simboluri reprezentative temei. Primele nu activează plăți foarte mari, dar simbolurile cu personaje din poveste au o valoare mai mare. Dintre acestea, Regina are valoarea maximă, Inima declanșează funcția Cash Respin, iar Lacătul în formă de inimă reprezintă simbolul bonus.

La 3 simboluri bonus pe panou se vor declanșa 10 rotiri gratuite. Dacă în timpul bonusului inițial vei obține încă 3 simboluri bonus, atunci rotirile se vor suplimenta cu 5, dar nu mai mult de 25 cumulate. La 5 sau mai multe simboluri Inimă, se declanșează funcția Queen of Hearts re-spins. Sunt 3 respin-uri inițial, iar dacă pe una din role se va opri o Inimă, numărul se va reseta la 3. La final, valorile simbolurilor de pe panou vor fi înmulțite cu miza totală. Simbolurile Mistery sunt reprezentate de o Pisică, acestea transformându-se aleatoriu în alte simboluri, obținând astfel șansa unui câștig potențial mai mare.

La fel ca în orice alt joc de tip Megaways, în cadrul slotului Queen of Wonderland Megaways întâlnim funcția Câștiguri în Cascadă. O altă funcție este Max Megaways, care se declanșează aleatoriu la orice rotire. Rolele se vor extinde la dimensiunea maximă pentru acea rotire, oferind 117.649 de modalitati de castig.

Dacă te simți norocos, poți încerca pariul Queen of Hearts. Acesta costa 100x pariul total și îți oferă șanse de 50-50 de a câștiga una din funcțiile Cash Respins sau Free Spins într-o singură învârtire.