Stadionul Khalifa International este ocupat circa 20% din capacitate cu 45 de minute înainte de Anglia – Iran

Cu trei sferturi de oră înainte de startul partidei Anglia – Iran, în prima etapă a grupei B de la Campionatul Mondial, Stadionul Khalifa International este ocupat la 20% din capacitate. Suporterii prezenți la meci sunt răsfirați pe toată circumferința arenei de 45.416 locuri.

Atmosfera de lângă stadionul Khalifa International înainte de Anglia – Iran

Atmosfera este încântătoare în jurul stadionului Khalifa International care va inaugura partida dintre Anglia și Iran. Fanii Iranieni sunt aproape ca număr de suporterii englezi veniți, nu doar din Regatul Unit, ci din toată lumea pentru a susține echipa favorită.

La stadion este așteptat nucleul dur al ultrașilor englezi, în timp ce fanii iranieni și-au făcut deja simțită prezența cu ajutorul tobelor. Anglia urmează să fie susținută de aproximativ de 6.000 de spectatori în meciul cu Iran.

Fanii Angliei și Iranului s-au fotografiat împreună înainte de duelul de la Cupa Mondială din Qatar

Fanii Angliei și cei ai Iranului sunt în așteptarea primului duel din grupa B a Campionatului Mondial din Qatar. Cele două formații se întâlnesc, luni 21 noiembrie, ora 15:00. Până atunci, suporterii celor două formații au lăsat rivalitatea de o parte și s-au fotografiat împreună.

Mai mult decât atât, suporterii s-au deghizat în personaje celebre. Regina și Regele Angliei, dar și Ronaldo fotbalistul, ținând Cupa Mondială în mână, au fost surprinși de jurnalistul FANATIK aflat la Cupa Mondială din Qatar.

Anglia este una dintre favoritele Campionatului Mondial. Echipa lui Gareth Southgate a încheiat pe locul patru în Rusia, la competiţia precedentă şi a jucat finala Euro 2020.

Fanatik Powered by NetBet

O armată de suporteri britanici sunt aşteptaţi la Anglia – Iran: “Peste 6000 au făcut deplasarea!”

FANATIK a stat de vorbă cu un jurnalist de la Daily Telegraph, care a oferit câteva detalii interesante despre aşteptările englezilor, dar şi modul în care mass-media va acoperi evenimentul. Însă, în primul rând, sunt aşteptaţi foarte mulţi fani englezi în Qatar:

“Cred că au făcut 6000 deplasarea, dar sunt mulţi care stau prin zonă şi vor veni din Emiratele Arabe Unite sau Arabia Saudită. Deci am putea avea o peluză întreagă. Ca jurnalişti, suntem peste 100 prezenţi. Nu suntem doar pentru echipa naţională, ci şi pentru alte evenimente de la Campionatul Mondial. Urmărim vedetele, echipele tari, ceea ce se întâmplă aici”, ne-a povestit jurnalistul.

“Nu am nicio aşteptare de la acest turneu final. Suntem buni, dar cred că a venit rândul Americii de Sud”

Chiar dacă este una dintre favoritele la câştigarea trofeului, englezii nu au aşteptări mari de la naţionala lor, spunând că va fi greu să repete performanţele de la ultimele turnee finale:

“Personal, nu am nicio aşteptare de la acest turneu final. Ştiu că suntem buni, că ne-am descurcat bine la Mondial şi la Euro. Dar cred că a venit rândul Americii de Sud. Argentina sau Brazilia ar putea să câştige turneul. Mă şi gândeam că ar putea să se întâlnească în semifinale. Iar cine va învinge acolo, va şi câştiga turneul”.

Cristiano Ronaldo, punct de interes pentru britanici: “Din păcate, au fost incidente în cantonamentul Portugaliei!”

Un punct de interes pentru jurnaliştii britanici la Campionatul Mondial din Qatar îl reprezintă Cristiano Ronaldo. După interviul exploziv înainte de Mondial, CR7 este unul dintre subiectele de interes pentru jurnaliştii englezi, dar este greu ca oamenii de presă să ajungă măcar aproape de el, în cantonament:

“Din păcate au fost nişte incidente în cantonamentul Portugaliei. Ştiu că unii jurnalişti nu au fost lăsaţi să participe la antrenamente. Este păcat că se întâmplă acest lucru. Clar nu a fost de bun augur interviul pe care l-a dat Ronaldo lui Piers (n.r. Piers Morgan, jurnalist britanic), dar asta este. Cred că era bine să plece în vară de la Manchester United”, ne-a povestit jurnalistul, care la finalul discuţiei a spus că ne aşteaptă la meciurile Angliei.Anglia este în grupa B la Campionatul Mondial, alături de SUA, Ţara Galilor şi Iran. Echipa lui Gareth Southgate debutează împotriva asiaticilor, luni, de la ora 15:00, pe stadionul Khalifa International din Qatar.

Fanatik Powered by NetBet îți aduce luna aceasta detalii la cald relatate de reporterul nostru la Cupa Mondială din Quatar, Marian Popovici.  Urmărește postările și află detalii în excusivitate din culisele sportului rege!