Cristiano Ronaldo s-a despărţit de Manchester United. Fanatik a stat de vorbă cu jurnaliştii englezi din Qatar despre controversele care îl au în centru pe starul portughez.

 

Cristiano Ronaldo i-a acordat un interviu eveniment jurnalistului englez Piers Morgan, cu o săptămână înainte de debutul Cupei Mondiale din Qatar. Starul lusitan nu a menajat pe nimeni de la Manchester United şi a anunţat că se doreşte îndepărtarea lui de la echipă.

Fanatik Powered by NetBet

Cristiano Ronaldo, urmărit la fiecare pas de presa din Anglia în Qatar: “Toţi ochii vor fi pe el”

În plină Cupă Mondială, Manchester United a anunţat că s-a despărţit de comun acord de Cristiano Ronaldo. Pentru jurnaliştii englezi din Qatar nu a fost un şoc, în condiţiile în care ruptura dintre cele două părţi devenise evidentă după interviul susţinut de starul lusitanilor.

FANATIK a stat de vorbă cu Ian, unul dintre comentatorii britanici de radio de la turneul final din Qatar. El colaborează şi cu Piers Morgan şi a dat pentru publicaţia noastră câteva detalii despre situaţia lui Cristiano Ronaldo, chiar înainte ca despărţirea să fie oficializată:

“Cristiano Ronaldo este unul dintre subiectele de interes pentru presa engleză, mai ales după interviul pe care l-a dat. Toţi ochii vor fi pe el, aici, în Qatar, mai ales că nu întâlneşti zilnic fotbalişti care să vorbească atât de sincer în interviuri.