Pasionații de pariuri online vor avea ocazia să vadă nume importante precum Cristiano Ronaldo ori Luka Modric pentru ultima dată la o Cupă Mondială, cu ocazia turneului final din Qatar. Fotbaliști care au marcat istoria recentă vor încerca astfel să aibă prestații memorabile, care să consolideze carierele excelente pe care le-au avut. Te invităm, așadar, să descoperi cinci dintre cei mai cunoscuți fotbaliști pentru care CM2022 va fi ultimul din carieră.

 

CM2022, ultimul pentru legendarul Cristiano Ronaldo

Starul portughez va împlini în februarie 38 de ani, astfel că turneul final CM2022 va fi ultimul Mondial pentru el. Ce-i drept, Ronaldo nu traversează un moment foarte bun, având în vedere că este departe de forma arătată în anii precedenți la Real Madrid și Juventus ori chiar din precedentul sezon de la Manchester United. Totuși, Ronaldo rămâne cel mai important om din atacul Portugaliei și are 117 goluri marcate în cele 191 de meciuri pentru naționala mare. Drept urmare, portughezul este cotat în continuare cu șanse bune pe lista cu principalii favoriți la câștigarea titlului de golgheter.

 

O carieră impresionantă – Luka Modric

Jucătorul croat a împlinit în toamnă 37 de ani și se află și el la ultima prezență la Cupa Mondială din palmaresul său. Cariera lui Modric este cu adevărat impresionantă. El este considerat unul dintre cei mai buni mijlocași din istorie, iar evoluțiile de la Real Madrid și naționala Croației sunt principalul argument. Din 2007 încoace, doar Modric și Benzema au reușit să oprească supremația lui Ronaldo și Messi când a venit vorba despre câștigarea Balonului de Aur. Iar la nivel de națională, Modric are o finală de Mondial disputată, în 2018, împotriva Franței, pierdută însă.

CM2022 din Quatar, ultimul din carieră

Căpitanul Thiago Silva la CM2022

În vârstă de 38 de ani, Thiago Silva continuă să joace la cel mai înalt nivel și face parte din lotul Braziliei. Nu este însă cel mai în vârstă jucător, deoarece colegul său din defensivă, Dani Alves, a fost și el inclus în lot. Silva joacă însă în continuare la cel mai înalt nivel, fiind titular la Chelsea Londra. De altfel, și la națională a continuat să joace și are 7 meciuri în 2022. În total, el are 109 meciuri pentru naționala Braziliei, pentru care a marcat de 7 ori. Silva și-a creat reputația unui fundaș central de top, motiv pentru care în carieră a mai evoluat și la AC Milan și PSG.

 

Die Mannschaft și Manuel Neuer

Campion mondial cu naționala Germaniei la ediția din 2014, Neuer a ajuns la 36 de ani și încă este unul dintre cei mai importanți jucători ai nemților. A disputat un total de 113 meciuri pentru naționala Germaniei și în ultimii ani a fost titular la Bayern Munchen, echipă alături de care s-a impus de zece ori în Bundesliga și de două ori în Champions League.

 

Pepe, la final de carieră

Unul dintre cei mai vârstnici jucători de la CM2022, Pepe se pregătește să împlinească 40 de ani și este aproape de retragerea din fotbal. El are 128 de meciuri pentru naționala Portugaliei, în care a marcat de 7 ori. În pofida vârstei înaintate, el continuă să joace în naționala Portugaliei, semn că revenirea în țara natală, la FC Porto, i-a priit. El este recunoscut de fanii fotbalului în special pentru perioada petrecută la Real Madrid, între 2007 și 2017.