Pentru unii fotbaliști, perioada următoare va fi cu totul specială. Nu doar că își vor reprezenta țările la CM 2022 din Qatar, dar își vor aniversa și ziua de naștere pe durata turneului final sau imediat după, așa cum este cazul lui  Kylian Mbappe, unul dintre favoriții la pariuri sportive online pentru titlul de golgheter. Pe cei mai buni fotbaliști născuți în zodia Săgetător îi poți descoperi în rândurile următoare.

Kylian Mbappe, favoritul CM 2022

Atacantul francez s-a născut pe 20 decembrie 1998 și își va aniversa ziua de naștere la două zile de la finala Cupei Mondiale. Rămâne de văzut dacă Mbappe va avea un motiv dublu de bucurie, dar așteptările sunt mari, din moment ce Franța este campioana mondială en titre, după titlul câștigat în Rusia 2018. Iar Mbappe s-a descurcat și el excelent la naționala Franței, pentru care a punctat de 28 de ori în 59 de partide. În 2022 a devenit din ce în ce mai eficient și are 4 goluri în 6 partide. Așadar, el va fi cu siguranță unul dintre jucătorii de la care există mari așteptări pe durata Cupei Mondiale.

Raheem Sterling 

Mijlocașul de bandă englez s-a născut pe 8 decembrie 1994, la Kingston, Jamaica, dar s-a mutat în Londra când avea 5 ani. A reprezentat această țară la toate grupele de juniori și a făcut parte și din lotul pentru Cupa Mondială din 2014 și 2018, dar și cele de la EURO 2016 și 2020. Fotbalistul lui Chelsea poate fi considerat deja un veteran în lotul Angliei, pentru care a debutat în 2012. În cele 79 de partide pentru prima reprezentativă, Sterling a punctat de 19 ori.

Keylor Navas, o lună dificilă la CM 2022

Costa Rica are o grupă foarte dificilă la CM 2022, alături de Spania, Germania și Japonia, dar se bazează pe Keylor Navas în speranța unor rezultate notabile. Născut pe 15 decembrie 1986, Navas a trecut de 100 de meciuri în națională, ajungând la 107. Prestațiile sale excelente au ajutat Costa Rica să ajungă în sferturile de finală de la Cupa Mondială din 2014, an în care portarul a prins și transferul la Real Madrid, unde a apărat până în 2019. Din 2019, el s-a transferat la PSG, unde este legitimat și în prezent.

Prins între două meciuri – Pedri

Spania are o tradiție în a avea mijlocași de calitate, iar Pedri este unul dintre ei. Pedri va împlini 20 de ani pe durata turneului final, pe 25 noiembrie, exact între meciurile cu Costa Rica și Germania. Cu siguranță nu va putea sărbători prea mult, din moment ce Spania își propune să câștige turneul final. Iar Pedri poate fi un jucător util echipei, având în vedere că a prins deja 14 meciuri pentru prima reprezentativă, de la debutul său înregistrat anul trecut. Pedri nu a apucat să marcheze, iar un gol la Cupa Mondială ar fi cu totul special.