Suporterii români care joacă la pariuri sportive așteaptă cu sufletul la gură încheierea sezonului regulat și începerea, din luna martie, a play-off-ului și play-out-ului din Liga 1, precum și încheierea campionatului. Finalul campioantului aduce cote surpriză așa cum este analizat mai jos.

Cine va câștiga Liga 1? Cine intră în play-off? Cote surpriză

Ce echipe din Liga 1 vor intra în play-off?

Cu 9 etape rămase din sezonul regulat, menținerea în play-off pare sigură pentru unele echipe din fruntea campionatului, în timp ce lupta pentru locurile care asigură calificarea în Conference League este din ce în ce mai acerbă.

La fel este și bătălia de la mijlocul clasamentului, unde echipele speră să prindă măcar ultimul loc care asigură calificarea în play-off, care le scapă de fiorul retrogradării.

În această situație se află, în prezent, formații precum Petrolul Ploiești, FC Voluntari, FC Hermannstadt, dar și ocupanta locului 6 din clasament, Sepsi SF. Gheorghe. Echipa din inima României o înfruntă pe FC Rapid în runda 22, vineri, 20 ianuarie, într-un duel care se desfășoară în Giulești.

Jucătorii la pariuri online beneficiază de cote spectaculoase pentru echipele favorite. Ei pot alege să parieze pe câștigătoarea Ligii 1, dar și pe echipa care își pot asigura unul din locurile 2, 3 și 6 în play-off.

Cotele o arată favorită pe CFR Cluj la câștigarea campionatului

Favorita la titlu, în acest moment, conform cotelor, este CFR Cluj, cu o cotă de 1.73, în timp ce actualul lider din clasament, Farul Constanța, are o cotă de 5 pentru adjudecarea trofeului de campioană. Următoarele în top sunt FCSB (cotă 8), Universitatea Craiova (cotă 15) și FC Rapid (cotă 17).

Bătălia pentru top 2, top 3 și top 6. Cote surpriză

Pentru echipa care va termina în top 2 lucrurile stau puțin diferit. CFR Cluj are o cotă de 1.05, în timp ce trupa antrenată de Gică Hagi are o cotă de 2.25. FCSB este foarte aproape de Farul Constanța, cu o cotă de 2.75. Următoarele sunt Universitatea Craiova (cotă 6) și FC Rapid (cotă 7).

Există mai multe echipe care țintesc pentru top 3, acestea fiind singurele care asigură calificarea în Conference League. CFR Cluj are o cotă de 1.01, Farul Constanța de 1.40, iar FCSB de 1.65. Universitatea Craiova și Rapid au cote de 2.50, respectiv 2.75.

După cum notam mai sus, bătălia pentru top 6 pare a fi cea mai strânsă. FCSB are o cotă de 1.1, iar Universitatea Craiova și FC Rapid au cotă de 1.02. Sepsi Sf. Gheorghe, actuala ocupantă locului 6 în clasament, are o cotă de 1.6 că va rămâne de neclintit la cumpăna calificării în play-off.

Din acest punct, cotele încep să crească: Petrolul Ploiești (cotă 3.5), FC Hermannstadt și FC Voluntari (cotă 5), U Craiova 1948 (cotă 15) și FC Argeș (cotă 21).

Vom afla în viitorul apropiat cum vor sta lucrurile, dar până atunci, să ne bucurăm de spectacolul din fotbalul românesc!

*Cotele pot varia