Bundesliga, unul dintre cele mai puternice și spectaculoase campionate ale lumii, face deliciul suporterilor și jucătorilor la pariuri sportive online din toată lumea, iar vineri se întâlnesc două dintre cele mai puternice echipe ale campionatului: RB Leipzig și Bayern Munchen.

Bundesliga, cel mai curajos campionat al lumii?

Cu o istorie de 59 de ani, și cu nu mai puțin de 65 de echipe care s-au duelat în prima ligă, Bundesliga a cunoscut campioane precum Borussia Dortmund, Hamburger SV, VfB Sututgard și Werder Bremen. Cu toate astea, nicio altă echipă nu o întrece pe Bayern Munchen, cu 31 de trofee de campioană.

Cluburile din Bundesliga au reușit să triumfe și în meciurile internaționale. Germania a dat nu mai puțin de 8 titluri de campioană în Liga Campionilor, 7 în Europa League și 2 de Super Cupa Europei.

Bundesliga este, poate, cel mai curajos campionat al lumii. Acesta a fost primul campionat din Europa care a revenit, ce-i drept în condiții foarte stricte, în timpul pandemiei de COVID-19, în 2020. În luna mai, în urmă cu 3 ani, Borussia Dortmund a întâlnit-o pe Schalke 04, într-un meci terminat cu scorul de 4-0 pentru BVB.

Urmărind cu atenție parcursul celor două echipe, putem observa o bătălie pentru cel mai important titlu din Germania: titlul de campioană în Bundesliga. Fără o diferență majoră între ele la nivel de puncte, RB Leipzig și Bayern Munchen domină clasamentul. Formația din Leipzig ocupă locul 3, în timp ce Bayern este lider.

Cu 34 de puncte acumulate în 15 meciuri, Bayern a strâns numai victorii în ultimele 5 meciuri, devansându-și rivala pe care o va înfrunta vineri cu 6 puncte. RB Leipzig a acumulat la rândul ei 4 victorii și un egal, în etapa trecută remizând cu Augsburg, scor 3-3.

Accidentarea portarului Manuel Neuer o pune în mare dificultate pe campioana Bundesligii, dar în același timp reprezintă un avantaj puternic pentru formația din estul Germaniei. De asemenea acest lucru a fost recunoscut chiar și de antrenorul lui Bayern Munchen, Julian Nangelsmann, care solicită aducerea de urgență a unui înlocuitor pe măsură în poarta echipei.

Cote pentru duelul dintre RB Leipzig și Bayern Munchen

Pentru jucătorii la pariuri sportive online, cotele se arată entuziasmante. Astfel, pentru o victorie a lui RB Leipzig este cota de 3.82, în timp ce pentru o victorie a lui Bayern Munchen este de 1.79. Pentru un egal, cota este de 4.