Novak Djokovic și Daniil Medvedev revin pe terenul de tenis la turneul ATP Dubai 500 cu suprafață dură. Acesta reprezintă o nouă oportunitate pentru fanii lor să mizeze pe ei la pariuri online.

ATP Dubai 500

Novak Djokovic a uimit din nou

În primul tur, marți, de la ora 17:00, sârbul Novak Djokovic joacă împotriva cehului Tomas Machac, iar dacă va reuși să treacă de acesta, îl va întâlni pe olandezul Tallon Griekspoor în turul 2. Cel din urmă a trecut în primul tur de francezul Constant Lestienne, scor 6-4, 3-6, 6-2.

Novak Djokovic, care a suferit o accidentare la coapsă în timpul Australian Open 2023, anunță că a trecut de toate testele de fitness și nu mai are nicio durere. Forma incredibilă a sârbului pare că nu este afectată de înaintarea în vârstă. Ajuns la 35 de ani, acesta a depășit foarte multe recorduri, ultimul fiind timpul petrecut pe locul 1 în ierarhia ATP. El a stat 378 de săptămâni ca lider în tenis, depășind-o pe Steffi Graf, care a stat 377 de săptămâni.

Sârbul este văzut și de această dată ca învingător, însă susține că nu este recuperat 100%, având în vedere că nu s-a antrenat o perioadă scurtă: „Am avut câteva săptămâni fără tenis. În ultimele zile m-am antrenat cât mai mult posibil pentru a reveni în formă şi să fiu apt să concurez la cel mai înalt nivel. Nu am mai simţit dureri pe teren de o săptămână. Sunt aproape de 100%. Nu sunt încă acolo în ce priveşte jocul şi senzaţiile din teren.”

În topul favoriților de la ATP Dubai 500 se mai află și rusul Daniil Medvedev, care îl are adversar în primul tur la Dubai pe italianul Matteo Arnaldi. Partida se desfășoară marți dimineață de la ora 14:00. Aflat pe locul 7 ATP, rusul în vârstă de 27 de ani își dorește să adune cât mai multe puncte și trofee pentru a urca din nou pe primul loc în tenisul masculin.

Dacă va învinge în meciul cu Matteo Arnaldi, Daniil Medvedev îl va avea ca adversar, în turul 2, pe câștigătorul dintre Alexandrer Bublik (Kazahstan) și Alexandar Lazarov (Bulgaria).

Cotele NetBet pentru turneul ATP Dubai 500

Oferta de pariere NetBet cuprinde toate meciurile de la turneul ATP Dubai 500. Astfel, fanii jucători la pariuri online pot juca pe toți favoriții. Va reuși Novak Djokovic să își continue parcursul uluitor?

MECI COTĂ
KAREN KHACHANOV – BOTIC VAN DE ZANDSCHULP 1.43 2.70
DANIEL EVANS – BORNA CORIC 2.35 1.57
DANIIL MEDVEDEV – MATTEO ARNALDO 1.01 16.50
ALEXANDER BUBLIK – ALEXANDAR LAZAROV 1.22 4.15
NOVAK DJOKOVIC – TOMAS MACHAC 1.05 9.75