Echipele românești se duelează în Europa pentru un loc în grupele Conference League. Jucătorii la pariuri sportive online au la dispoziție o mulțime de pariuri interesante pentru meciurile din preliminariile din Conference League.

FCSB, Farul, CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, în preliminariile Conference League

România are, în acest an, 4 echipe care se luptă pentru un loc în grupele Conference League: Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe. Farul a ajuns în faza preliminariilor Conference League după ce a fost eliminată de Sheriff Tiraspol (scor general 1-4) în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Iată, mai jos, cum vor arăta cele 4 meciuri din prima rundă a turului 2 preliminar al Conference League.

  • CSKA 1948 (Bulgaria) – FCSB / 26 iulie, ora 20:30
  • CSKA Sofia (Bulgaria) – Sepsi Sfântu Gheorghe / 27 iulie 2023, ora 20:00.
  • Farul Constanța – Urartu FC (Armenia) / 27 iulie 2023, ora 20:30
  • CFR Cluj – Adana Demirspor (Turcia) / 27 iulie 2023, ora 20:30

Pentru aceste meciuri, jucătorii celor 4 echipe românești se pregătesc intens, mai ales că la mijloc există o miză financiară importantă pentru acestea. Fiecare club care ajunge în faza grupelor are asigurat câte un cec în valoare de aproape 3 milioane de euro. Această sumă crește, evident, odată cu înaintarea în competiție.

Din fericire pentru Farul, FCSB, CFR și Sepsi, toți jucătorii de bază sunt disponibili pentru a intra pe teren și pentru a da tot ce au mai bun. Un exemplu este Florinel Coman de la FCSB, care a fost lăudat de antrenorul său, Elias Charalambous, după meciul din campionat cu Dinamo (scor 2-1). În derby-ul de pe Stadionul Arcul de Triumf, „Mbappe” Coman a marcat un gol superb.

„Ne pregătim pentru meciul cu CSKA 1948, un meci dificil. Avem nevoie de toți jucătorii. O luăm pas cu pas. Suntem pregătiți, jucătorii sunt pregătiți. Va fi un meci dificil, dar vom reuși să ne descurcăm.

Coman este cel mai bun jucător din România. A înscris un gol fantastic (în meciul cu Dinamo), un eurogol. Suntem fericiți că îl avem în echipă și că ne ajută foarte mult”, a transmis Elias Charalambous.

Cum arată cotele pentru meciurile din Conference League

Patru dueluri tari pe parcursul a două zile. Cluburile românești sunt în prim plan pentru jucătorii la pariuri online, iar pe NetBet ai la dispoziție o mulțime de pariuri interesante pentru aceste dueluri. Cum va arăta biletul tău?

MECI COTE
1 x 2
CSKA 1948 – FCSB 2.52 2.87 2.67
Farul Constanța – Urartu FC 1.44 3.98 5.70
CFR Cluj – Adana Demirspor 2.11 3.98 3.03
CSKA Sofia – Sepsi Sfântu Gheorghe 1.64 3.41 4.60

*COTELE POT VARIA