Muzica rock este una dintre temele cu mare succes în industria de jocuri de noroc. Noile sloturi muzicale au inundat cazinourile online și multe dintre ele au devenit favoritele pasionaților de jocuri ca la aparate. Să fim sinceri, cine a avut ideea de a combina păcănelele online cu muzica a fost un geniu, deoarece a deschis numeroase oportunități pentru o experiență vizuală și sonoră completă!

Tot ce trebuie să știi despre trupa Lordi, inspirația din spatele slotului

Lordi este o trupă finlandeză de rock, cu influențe de hard rock și heavy metal. Membrii trupei sunt cunoscuți pentru atmosfera pe care o fac la concerte, purtând măști horror pentru a introduce fanii și audiența în ambianța specifică. Totodată, aceștia nu se dezmint din a folosi elemente pirotehnice pentru a adăuga un plus de adrenalină show-ului.

Popularitatea Lordi a atins cel mai înalt nivel în 2006 când au câștigat Eurovisionul cu piesa ”Hard Rock Hallelujah”. De atunci, a rămas o trupă care nu iese din atenția pasionaților de acest gen de muzică.

sloturi muzicale rock - Lordi Reel Monsters

Gameplay în Lordi Reel Monsters

Play’N Go este un producător cunoscut pentru colaborările sale pentru sloturi muzicale. Lordi Reel Monsters continuă această tendință și aduce jucătorilor pasionați de rock și păcănele o experiență complet diferită! Slotul are o tematică horror și se desfășoară pe un ecran 7×7. Unele simboluri din joc iau forma membrilor trupei, iar cel mai profitabil este cu siguranță cel al cântărețului principal, Mr Lordi.

Lordi Reel Monsters este unul dintre sloturile Play’N Go cu volatilitate medie. Acesta are un scor de 6/10 pe scara volatilității. RTP-ul este unul bun, de 96.2%, Așadar, te poți distra peste măsură la Lordi Reel Monsters, deoarece este un slot cu potențial ce merită încercat până și de cei care nu sunt pasionați de muzică sau de această trupă!

Funcții speciale pentru sloturi muzicale

Slotul Lordi Reel Monsters are câteva specificații interesante. Fiecare simbol câștigător adaugă +1 în „Monster Charger”, care are două nivele. Când ai obținut 15 încărcări, un monstru va fi eliberat, iar când vei atinge 40 de încărcări, vei primi o rotire gratuită.

Acești „monștri” sunt membrii trupei: Mr Lordi, Hella, Amen, Hiisi, Mana. Fiecare adaugă un modificator diferit. Mr Lordi îți adaugă în joc între 5 și 8 simboluri wild, în timp ce Hella distruge toate simbolurile cu excepția wild-urilor și a 1-2 simboluri alese. Amen îmbunătățește între 2 și 5 simboluri, iar Hiisi selectează un simbol ce va crea o combinație câștigătoare. Și nu în cele din urmă, Mana schimbă un simbol în wild-uri.

După cum am menționat mai sus, odată ce ai colectat 40 de încărcări, vei primi o rotire gratuită. Ai de ales între opțiunea ”Reel Monsters”, ce aplică un multiplicator fiecărui câștig și ”Better Hate Than Ever”, ce adaugă wild-uri și îți garantează trei monștri. Alege opțiunea care tu simți că o să-ți aducă un câștig considerabil!

De ce să încerci slotul online Lordi Reel Monsters

Lordi Reel Monsters este unul dintre cele mai interesante sloturi muzicale lansate de Play’N GO. Considerăm că merită încercat de orice jucător pasionat de jocuri ca la aparate, indiferent dacă este sau nu este fan al trupei. Vei fi asaltat de o succesiune de funcții și caracteristici care garantează distracția. În plus, fondul sonor poate fi un adevărat concert rock doar pentru tine.

Descoperă magia păcănelelor pe ritmuri de rock cu slotul online Lordi Reel Monsters de la NetBet Casino!