Prezenți într-o mulțime de filme, supereroii nu puteau lipsi nici din industria jocurilor de cazino. Află cum te vor ajuta eroii cu superputeri să îți mărești balanța contului online de la NetBet Cazino! Te așteaptă funcții și caracteristici speciale cu Wild-uri, multiplicatori nelimitați, rotiri gratuite și multe alte jocuri bonus în aceste 3 sloturi cu supereroi!

Ce sunt supereroii? Aceștia sunt asemeni zeilor, realizează lucruri neobișnuite depășind limita normalului. Îi întâlnim în benzi desenate, cărți, filme și jocuri. Cu toții am avut (unii poate încă au) un supererou favorit, idol al copilăriei, în care ne regăseam complet.

Trio-ul care îți poartă noroc: Ternion

Ternion, sjoc slot cu supereroi

După cum îi spune și numele, jocul de păcănele Ternion al celor de la Play’n Go are ca protagoniști un grup de 3 supereroi. Aceștia au superputeri diferite și o singură misiune: salvarea orașului de invazia unor creaturi. Ternion are un nivel ridicat al volatilității și un RTP de 96.20%, iar premiul maxim oferit urcă până la 5.000x pariul.

Pe cei trei supereroi (Eroina de gheață, Eroina cu lame și Eroul cu flăcări) îi vei întâlni pe grila de joc cu 5 role și 4 rânduri. Pe aceasta se pot forma 40 linii de plată și include și un joc bonus cu rotiri gratuite, Judecata de Apoi. În timpul jocului de bază, aleatoriu, poate fi activată funcția Chemarea eroilor care garantează două simboluri Scatter pe role. Tot aleatoriu mai poate fi activată oricare din superputerile eroilor. Aceste superputeri generează Wild-uri, elimină simboluri sau generează role întregi Wild.

Trei simboluri Bonus inițiază runda cu rotiri gratuite. Numărul rotirilor gratis este dat de numărul Scatterelor. Astfel că pentru 3, 4 sau 5 simboluri Bonus vei primi 8, 10 sau 12 rotiri gratuite inițiale. Maximul rotirilor gratuite prin redeclanșare este de 35. Toate simbolurile cu cristale sunt colectate, iar în urma umplerii funcția supereroului respectiv va fi activată.

Distracție la infinit în Infinity Hero

Infinity Hero - distracție la infinit

Slotul online Infinity Hero al furnizorului Wazdan te așteaptă să intri în lumea fascinantă a supereroilor cu caracteristici de joc atractive. Dacă ești fan păcănele în stilul desenelor animate și cu supereroi, cu siguranță acest slot este pentru tine. Poți încasa până la 13.000x pariul!

Simboluri clasice cu fructe și șeptari vor forma 20 de linii de plată pe o grilă 6×3. Ca și simboluri speciale vei întâlni un Wild și un Scatter. Fii curajos și riscă-ți câștigurile pentru dublarea acestora cu funcția Gamble! Cel mai valoros simbol din tabelul de plăți este simbolul Wild care plătește x50 pentru o linie completă.

Funcția cu rotiri gratuite este inițiată de Scatter, supereroul blond pus pe șotii. 3-6 supereroi acordă 10 rotiri gratuite. În timpul rundelor gratuite vei avea parte și de multiplicatori. Valorile lor pornesc de la x1 și cresc cu +1 în urma fiecăruiui câștig. Multiplicatorul nu este limitat. Tot în runda Bonus mai pot apărea simboluri speciale ce acordă rotiri gratuite. Astfel că poți avea ocazia să ajungi la un multiplicator impresionant.

Planet Fortune: sloturi cu supereroi dintr-un univers îndepărtat

Planet Fortune - sloturi online SF

Play’n Go a dezvoltat un slot în stil retro, dar cu elemente futuriste: astronauți, roboți, planete și obiecte zburătoare. Muzica, tot în stil retro, îmbină perfect tema slotului. Acțiunea jocului de păcănele Planet Fortune se petrece pe o grilă 5×3 cu 40 linii de plată. Volatilitatea este ridicată, iar RTP-ul este de 96.50%. Câștigul maxim oferit este de 2.500x miza.

În jocul de bază poate fi inițiată secvența Haos Magnetic. Două sau trei role se lipesc și vor găzdui simboluri normale de mărimea 2×2 sau 3×3. Simbolul Robot are dublu rol de Wild și de Scatter. Minim 3 Roboți acordă 10 rotiri gratuite în care Roboții aterizați pe role sunt Walking Wild. Ei se deplasează către prima rolă din stânga după fiecare rotire, apoi dispar.

Măsoară-ți puterile cu supereroii din sloturile tematice și încasează recompense de top la NetBet Casino!