bale-zidane2

În 2002, în finala Champions League dintre Real Madrid și Bayer Leverkusen, Zinedine Zidane marca un gol antologic în poarta nemților. Voleu de la 15 metri, proiectat direct în vinclu, fără nicio șansă pentru nefericitul Has-Jorg Butt. Un gol pe care un fotbalist de top este norocos dacă îl reușește o dată în viață. Un gol atât de rar, încât au trecut 14 ani de atunci pentru a vedea o reeditare a golului, pentru a vedea ceva asemănător.

Coincidență, reeditarea s-a întâmplat tot cu Zizou în stadion, dar șutul, golul, i-a aparținut de data aceasta elevului său, Gareth Bale. Încă nu trecuse primul minut al meciului cu Legia Varșovia, că mingea a ajuns la galez în marginea careului de 16 metri și, fără preluare, acesta a plesnit-o pe o traiectorie imposibil de blocat. Cei care au văzut golul și-au adus aminte instant de Zidane, camerele de luat vederi s-au tot mutat între Bale și antrenor, iar dezbaterea s-a lansat:

Care dintre ei a marcat golul mai frumos? Asta te întrebăm și noi, votează în sondajul de mai jos:

 

Golul lui Zinedine Zidane

Golul lui Gareth Bale

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.