messi ronaldo el clasico

El Clasico, derby-ul cel mai captivant al epocii noastre, își desfășoară sâmbătă seara al 265-lea episod. Barcelona – Real Madrid, clasicul fotbalului spaniol, clasicul Europei, clasicul Messi versus Ronaldo, al celor mai mari fotbaliști ai momentului va aduce în fața televizoarelor sute de milioane de spectatori, poate chiar peste un miliard în toată lumea.

Forma de moment este de partea madrilenilor, cu 5 victorii în ultimele 5 meciuri, în timp ce Barca a remizat de 3 ori în ultimele 4 meciuri cu echipe modeste ale Spaniei și a câștigat cu Celtic în Liga Campionilor. La 6 puncte în fața rivalei tradiționale, Realul poate să „omoare” încă de acum lupta la titlu și să ia un avans decisiv pentru trofeul pe care nu l-a mai obținut din 2011-2012.

Los Blancos au cunoscut deja succesul în 2016 pe Camp Nou, când s-au impus cu 2-1 în aprilie 2016. Atunci, Pique a deschis scorul pentru gazde, dar Benzema și Ronaldo au întors rezultatul până la final.

Dacă Realul are de partea-i indiciile fizice și momentul, Barcelona, ca în oricare altă clipă de criză, se va baza pe orgoliu, pe spiritul catalan care i-a alimentat de atâtea ori renașterea, revenirea. mai ales că sâmbătă va reveni pe teren Andres Iniesta, „căpitanul și punctul de referință pentru stilul Barcei”, după cum l-a caracterizat Luis Enrique chiar înaintea meciului.

„Sunt multe echipe mari în lume, dar niciuna nu este mai mare decât a noastră. Cred că Madridul va juca la fel ca până acum în mandatul lui Zidane. Nu vor avea probleme în a ne da mingea, iar asta ne convine”, a mai adăugat managerul blaugrana.

„Barcelona nu va fi aceeași cu cea din ultimele jocuri. Va fi altă formație pe teren. Vom juca împotriva campionilor și campionii ies mereu la iveală în marile partide. Dar și noi avem o echipă de campioni”, a răspuns Zinedine Zidane, conform presei spaniole.

Echipe probabile El Clasico

Barcelona (4-3-3):

Ter Stegen – S. Roberto, Mascherano, Pique, Digne – Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar

Real Madrid (4-2-3-1):

Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Kovacic, Modric – Ronaldo, Isco, Vazquez – Benzema

Cote și predicții la Barcelona – Real Madrid

Scor final 2-3 (Cotă NetBet: 24,oo)

Lionel Messi să fie primul sau ultimul marcator: cotă 2,25 la NetBet

Cristiano Ronaldo să marcheze în orice moment: cotă 2,00 la NetBet

barcelona-real-madrid-priceboost

Tu cât crezi că se va termina El Clasico? Scrie-ne pe Facebook!