Chiar dacă fotbalul este gata să intre în vacanță în România și în Europa, suporterii din București au ocazia să participe în cea mai interesantă competiție organizată pentru amatori! Cupa Intercartiere, un proiect semnat de Nana Falemi, va aduce față în față zeci de echipe de minifotbal din capitală, iar la final cele mai bune vor câștiga premii în bani gheață.

De acum până în 11 iunie, în fiecare weekend, într-un parc al Bucureștiului se vor desfășura meciuri cu formațiile înscrise, pentru ca în cele din urmă să avem finalistele gata de marea Finală. Primul loc va încasa 2.500€, locul al doi 1.500€, locul 3 primește 1.000€ și locul 4 ia 500€.

Un selfie = Un freebet de 50 RON

Pe lângă banii rezervați celor mai bune echipe, NetBet, sponsor principal al competiției, oferă o mulțime de surprize și cadouri celor prezenți, inclusiv spectatorilor!

Cum ar fi un pariu gratuit în valoare de 50 de lei, acordat tuturor celor care se pozează cu hostesele NetBet prezente la eveniment, după care postează poza pe Facebook, scriind alături de imagine hashtagul #NetBet si numele de utilizator (dacă nu ai un cont, poți să îți deschizi unul în câteva clipe, completând formularul de la acest link).

Bine de știut:

  • selfieul trebuie să aibă setată vizibilitatea „Public”, altfel nu vom putea să vedem poza.
  • numele de utilizator NetBet trebuie scris în descrierea pozei pentru a putea ști în care cont să credităm freebetul.

De exemplu:

 

Dacă îndeplinești aceste cerințe, în termen de 72 de ore de la postarea pozei vei primi freebet-ul în contul specificat.

Programul Cupei Intercartiere

Meciurile se vor desfășura conform calendarului de mai jos:

Toate informațiile despre Cupa Intercartiere sunt disponibile și pe siteul oficial.

Termeni și condiții pentru acordarea freebetului de 50 de lei

  • Promoția este valabilă numai pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani.
  • Se acordă un freebet per cont de utilizator.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Doar jucătorii cu țara de rezidență România sunt eligibili pentru această promoție.
  • Jucătorii care abuzează de promoțiile noastre nu vor putea beneficia de acest bonus.
  • Postările considerate abuzive în orice fel, care aduc jigniri inclusiv, dar nu numai, companiei NetBet, competiției Cupa Intercartiere, participanților, angajaților, reprezentanților și/sau altor parteneri vor fi descalificate.
  • NetBet Sport își rezervă dreptul de a anula sau de a modifica această ofertă în orice moment, fără preaviz.