Ce a început ca o provocare absurdă s-a concretizat într-un meci unic în istoria sporturilor de contact. Floyd „Money” Mayweather și Conor „Notorious” McGregor vor avea de împărțit mulți pumni, dar și mai mulți bani. Nici nu s-au mai ferit să spună că acest meci este o rețetă financiară de senzație pentru toate părțile. De fapt, lupta este supranumită în box exact așa: „The Money Fight”.

Când și unde se vor bate?

T-Mobile Arena, Las Vegas, Duminică, 27 august (în România)

Gala începe la 4 dimineața ora României, dar cei doi vor lupta după ora 6 dimineața. Ora exactă de start este influențată de rapiditatea cu care se vor desfășura luptele mai mici, premergătoare.

Care vor fi regulile?

Lupta se va desfășura numai în formatul de box. Au existat zvonuri că s-ar putea introduce și reprize de MMA, dar Mayweather a respins orice astfel de posibilitate.

Pariuri și ponturi

McGregor a fost de mic un pasionat al luptelor de tot felul. Chiar dacă va fi primul meci de box oficial pentru Conor, acesta a învățat rapid trucurile boxerilor. Și poate că ar avea o șansă reală în față, dacă nu ar da totuși peste un pugilist care are 5 titluri mondiale în palmares, are 49 de victorii și nicio înfrângere. Mayweather are cotă 1,25 la victorie, singurul lui dezavantaj fiind vârsta de 40 de ani. Una peste alta, greu de crezut că Floyd s-a întors în ring doar pentru a-și păta cariera cu o înfrângere în fața unui „amator”.

NetBet oferă peste 35 de pariuri pe lupta Mayweather – McGregor.

Iată câteva dintre cele mai populare pariuri găsite în oferta NetBet pentru acest meci:

  • Floyd Mayweather să câștige: cotă 1,25
  • Conor McGregor să câștige: cotă 4,20
  • Total Runde: peste 9,5: cotă 2,41
  • McGregor câștigă în 60 de secunde: cotă 41,00
  • Mayweather câștigă în 60 de secunde: cotă 31,00
  • Ambii sportivi să cadă la podea – DA: cotă 8,00

Pentru a vedea oferta completă, accesează NetBet.ro.