Povești amuzante cu câștigători de Jackpot - partea 2

Săptămâna trecută am pornit la drum cu seria de povești amuzante cu câștigători de jackpot. Însă, am păstrat ce era mai bun pentru final! Urmează a doua parte a articolului.

Jackpot plus deportare

Există o mulțime de povești despre ghinion în lumea jocurilor de noroc, despre persoane care câștigă doar pentru a pierde apoi totul. Iar pentru această femeie din Arizona, norocul s-a transformat rapid în disperare.

Ghinionul a început când a câștigat un jackpot de 1.200 de dolari la un cazinou local. S-a grăbit să-și încaseze câștigurile și i s-a cerut să arate pașaportul. Nu făcut acest lucru și povestea a degenerat rapid. Totul a dus la interogarea sa de către autorități și la descoperirea faptului că se afla ilegal pe teritoriul SUA.

Nu numai că această doamnă nu a putut să își retragă câștigurile, dar a fost și deportată înapoi în Mexic.

Totul s-a întâmplat în toaletă

Totul s-a întâmplat într-un cazino online, în care un jucător suedez a câștigat jackpotul progresiv de 1,6 milioane de euro la slotul Divine Fortune al furnizorului NetEnt. Jucătorul în vârstă de 25 de ani era pe punctul de a-și retrage câștigurile anterioare când a decis să mai joace o rundă. Partea nostimă e că acesta era la toaletă în momentul în care a continuat să mai învârtă o dată rolele și a câștigat jackpotul!

Cu siguranță nu se aștepta la un asemenea premiu într-o astfel de ipostază. Acesta a declarat că de fericire a alergat până la parterul casei să își anunțe familia despre marele premiu și că a fost atât de amuzant încât familia sa, inițial, nu l-a crezut!

Pauza de prânz norocoasă

Următorul câștigător este un muncitor în construcții din Marea Britanie. Într-o zi obișnuită de muncă, în timpul care îi mai rămăsese din pauza de masă acesta a decis să se relaxeze cu o mică sesiune de joc pe telefon la sloturile sale preferate. Se pare că a fost cea mai bună pauză din viața lui!

Când se aștepta cel mai puțin, muncitorul a câștigat un jackpotul care i-a adus aproape 4 milioane de lire. Ce a făcut în continuare? Nimic. Acesta și-a continuat ziua de muncă, ca și când nu s-ar fi întâmplat. Mai apoi, când a fost contactat de cazino și întrebat ce va face cu banii, acesta a zis că ii va folosi pentru a își cumpăra o casă.

Pizza e servită!

Ultima noastră poveste noastre despre jackpot-uri câștigate în situații amuzante are ca protagonist un jucător din Germania. Totul s-a întâmplat când aștepta să se coacă pizza. El a deschis slotul Mega Fortune în timp ce pizza era încă în cuptor și a câștigat un jackpot colosal de 3,5 milioane de euro. Ne întrebăm dacă a mai mâncat acea pizza!

Jackpot la orice rundă pe NetBet Cazino

Știai că pe NetBet în afara jackpoturilor din jocuri poți câștiga în orice moment jackpoturile noastre Jolly Jackpot? Acestea sunt finanțate în totalitate de către NetBet și valorile lor cresc progresiv pe baza activității jucătorilor. Există trei niveluri și se pot declanșa în orice moment, la orice slot disponibil pe platforma NetBet. Mai mult, se pot chiar combina cu jackpoturile din jocuri, astfel că, teoretic, este posibil ca o rotire să declanșeze mai multe jackpoturi.