Se aplică termeni și condiții:

Pentru a participa în promoție, utilizatorii trebuie să aibă minim 18 ani împliniți.

Criteriile trebuie îndeplinite până la termenul limită (30 ianuarie 2017, ora 12:00), altfel nu vor fi luate în considerare în această ofertă.

Pentru a putea câștiga, un utilizator trebuie să dea Follow pe Twitter contului @NetBetRomania si sa retransmită (Retweet) mesajul promotional.

Pentru a putea primi un premiu, un participant trebuie să deschidă un cont NetBet.ro, în cazul în care nu are deja un cont de pariuri.

Sunt în total 30 de premii, constând în Freebeturi de câte 20 de lei. În cazul în care sunt mai mulți participanți eligibili decât premii, câștigătorii vor fi desemnați printr-o extragere aleatoare.

Utilizatorii depistați că deschid conturi multiple vor fi descalificați. Conturile NetBet care au atins limita maximă de bonusuri nu sunt eligibile pentru promoțiile de pe Twitter.

Câștigătorii vor fi contactați prin Twitter Messenger, de către un reprezentant NetBet. Dacă un câștigător nu poate fi contactat, premiul său poate fi transmis către o rezervă din lista extrasă.

Lista finală a câștigătorilor va fi publicată pe această pagină a siteului NetBet România.

Cota minimă pentru a paria freebetul este de 2.00. Se pot plasa doar pariuri simple sau cu o singură combinație. Se acceptă inclusiv pariuri de tipul Moneyline, Handicap, Peste/Sub, cu condiția să respecte cota minimă de 2.00. Freebetul este valabil timp de maxim 14 zile de la data creditării; Valoarea freebet-ului poate fi pariată o singură dată, nu poate fi împărțită în mai multe pariuri; Dacă pariul plasat este câștigat, jucatorul va primi profitul (câștiguri totale – valoarea freebetului).

NetBet își rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoție în orice moment.

Se aplică termenii și condițiile generale NetBet.