Handbal

Echipa de handbal feminin CSM București, votată echipa anului 2016 în România

csm-bucuresti

Pentru România, 2016 a fost unul în care fotbalul a dezamăgit, dar alte sporturi au reprezentat cu mândrie tricolorul în cele mai importante competiții. Iar în ultimele zile ale anului trecut, pariorii au decis: echipa de handbal feminin de la CSM București este echipa anului 2016 în sportul românesc!

Alegerea celei mai bune echipe, a celei mai bune sportive sau a celui mai bun sportiv a fost o misiune interesantă, la care au răspuns aproape 300 de votanți. CSM București a câștigat cu 38% din voturi, grație mai ales titlului în Liga Campioanelor Europei, performanță extraordinară atinsă încă de la prima participare în cea mai importantă competiție intercluburi din handbalul european.

Pe locul al 2-lea, cu 28% din voturi, a ieșit echipa de spadă a României, grație aurului olimpic de la Rio, iar pe locul al 3-lea în clasament a fost aleasă echipa de fotbal Astra Giurgiu, campioana Ligii 1 și reprezentanta unică a țării în primăvara fotbalistică europeană.

Iată rezultatul final al sondajului:

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.