csm-bucuresti

Pentru România, 2016 a fost unul în care fotbalul a dezamăgit, dar alte sporturi au reprezentat cu mândrie tricolorul în cele mai importante competiții. Iar în ultimele zile ale anului trecut, pariorii au decis: echipa de handbal feminin de la CSM București este echipa anului 2016 în sportul românesc!

Alegerea celei mai bune echipe, a celei mai bune sportive sau a celui mai bun sportiv a fost o misiune interesantă, la care au răspuns aproape 300 de votanți NetBet. CSM București a câștigat cu 38% din voturi, grație mai ales titlului în Liga Campioanelor Europei, performanță extraordinară atinsă încă de la prima participare în cea mai importantă competiție intercluburi din handbalul european.

Pe locul al 2-lea, cu 28% din voturi, a ieșit echipa de spadă a României, grație aurului olimpic de la Rio, iar pe locul al 3-lea în clasament a fost aleasă echipa de fotbal Astra Giurgiu, campioana Ligii 1 și reprezentanta unică a țării în primăvara fotbalistică europeană.

Iată rezultatul final al sondajului:

Pentru noi articole, ponturi și alte informații din lumea pariurilor, urmărește-ne pe Twitter, dă-ne Like pe Facebook și pe Instagram.