Este timpul să mergem la Polul Nord și să-l vizităm pe Moș Crăciun, să-l ajutăm să livreze toate cadourile și să ne bucurăm de magia Crăciunului în slotul Christmas Megaways™ de la Iron Dog Studio. Ce mod mai bun de a sărbători decât învârtind rolele Megaways™ decorate cu ghirlande, cu până la 117.649 de moduri de câștig? Fără dubii, acest slot online este un mod excelent de distracție și relaxare în perioada sărbătorilor de iarnă.

Christmas Megaways

Un vis de iarnă cu câștiguri de până la 40.000 x miza plasată

Christmas Megaways™ este un slot festiv, construit pe un motor de joc standard Megaways™, cu un layout 6×7 și până la 117.649 Megaways™. Jocul este atractiv din punct de vedere vizual, iar fundalul este vârful unui munte magic cu zăpadă, cu un cer întunecat și stele strălucitoare. Jocul are un look festiv, care se apropie de perfecțiune, sunete tematice și oferă senzație de sărbătoare oricui îi învârte rolele.

Calitatea ridicată a designului nu este o surpriză pentru fanii Megaways™. Întreaga serie împărtășește aceleași standarde ridicate atunci când vine vorba de aspect și de experiența utilizatorului. În plus, Iron Dog este un furnizor cunoscut pentru jocuri bine realizate, cum ar fi Pirate Kingdom Megaways™ și Megaways™ Jack. În sloturile lor, jucătorii se pot bucura de o experiență de joc fantastică de pe orice dispozitiv. Inclusiv de pe ecranele mici ale tabletelor și smartphone-urilor.

Christmas Megaways – caracteristici și funcții speciale

În acest vis de iarnă, jucătorii vor găsi tumble-uri (câștiguri în  cascadă), wild-uri cu multiplicator, rotiri gratuite cu role blocate și o opțiune de cumpărare a specialei (a bonusului).

Jocul folosește două tipuri de wild – unul standard și unul cu multiplicator. Ambele aterizează pe rolele 2, 3, 4, 5 sau 6 pentru a înlocui orice simbol de plată. Ocazional, în jocul de bază, simbolul wild poate apărea sub forma unui multiplicator x2. Și, în orice moment, pot să aterizeze până la trei wild-uri x2 pe role. Atunci când mai mult de unul este folosit într-un câștig. Valorile sunt înmulțite. Astfel că prezența a trei dintre ele echivalează cu un multiplicator x8.

Fiecare câștig, în toate fazele jocului, declanșează funcția tumble. Aici, simbolurile câștigătoare sunt eliminate pentru a face loc altora noi care să se rostogolească în goluri. Acest lucru poate duce la mai multe câștiguri. Iar simbolurile continuă să se rostogolească atâta timp cât se formează constant noi câștiguri.

Câștigurile în  cascadă, activează steluțele din afara grilei de joc și următoarea funcție specială, o rundă de rotiri gratuite. Atunci când apar 4 sau mai multe tumble-uri consecutive, se acordă 8 rotiri gratuite. Pentru fiecare tumble trecut de 4, se adaugă încă 2 rotiri gratuite la total, până la un maxim de 14. Dacă la rotirea de declanșare sau la orice rotiri gratuite există o rolă care deține 7 simboluri, aceasta va fi blocată pe durata bonusului. Dacă rolele sunt blocate la ultima rotire gratuită, atunci se mai adaugă încă o rotire. Runda bonus folosește, de asemenea, un multiplicator al câștigului care crește cu +1 la fiecare câștig. Și… nu are o limită superioară. În cazul în care apar patru câștiguri în cascadă consecutive în jocul bonus, jucătorii câștigă 4 rotiri gratuite suplimentare. Fiecare tumble suplimentar, după patru, adăugă alte 2 până la un maxim de 14 runde gratuite.

Acolo unde este cazul, jucătorii pot cumpăra speciala și se pot bucura instant de rotiri gratuite. Există mai multe opțiuni de preț, care încep de la 30x pariul pentru 6 rotiri gratuite, până la 130x pariul pentru 10 rotiri gratuite și o rolă deja blocată.

Concluzia?

Din multe privințe, Christmas Megaways se simte exact ca ceea ce este. Un slot cu tematică de Crăciun excepțional, cu un potențial de câștig ridicat. Mai exact, un potențialul de câștig de 40.000 de ori miza ta într-o singură rundă. Oferă până la 117.649 de moduri de câștig. Și caracteristici speciale, cum ar fi câștigurile în cascadă, x2 Wild, Runde Gratuite cu role blocate și multiplicatori de câștiguri nelimitați. Acest slot nu introduce nicio noutate reală în seria Megaways™, însă oferă un gameplay fantastic pentru sezonul festiv.

 

Ți-a plăcut postarea noastră? S-ar putea să te intereseze și:

👉Scrooge Megaways – recenzia săptămânii

👉Cadouri perfecte pentru pasionații de jocuri de noroc

👉 Sunt șeptarii cu adevărat norocoși?